Kamers - B&B Tannerie

Kamers

Den Burgemeester

Deze suite werd vernoemd naar de voormalige bewoner -burgemeester Bierkens- en is voorzien van een kingsize bed en een zetelbed waardoor er slaapmogelijkheden zijn voor in totaal vier personen.

U beschikt over een ruime badkamer met toilet, bad, douche en een dubbele wastafel. Ook een smart tv, bureau en zithoek ontbreken niet. Het pièce de résistance is echter het ruime dakterras (24 m²) dat alleen via deze kamer toegankelijk is. Van hieruit heeft u een fantastisch zicht over de tuin en kan u heerlijk genieten van een drankje uit onze honesty bar.

Oppervlakte: 31 m²

Madame Van Brussel

Deze ruime kamer kijkt uit op de gezellige Markt van Balen en dankt zijn naam aan de Brusselse Madame Ferraille die deze woning als buitenverblijf bezat in het midden van de twintigste eeuw. Zij baatte een modezaak uit waarnaar u enkele subtiele verwijzingen terugvindt in de kamer.

U beschikt over een kingsize bed, smart tv, zithoek en een afgesloten badkamer met douche, toilet en lavabo.

Oppervlakte: 28 m²

Den Doktoor

Deze kamer dankt zijn naam aan één van de vooraanstaande bewoners van deze woning, dokter Alenus. Aan het begin van de 20ste eeuw was hij ondermeer toonaangevend voor de gezondheidszorg in Balen. In de kamer vindt u nog verwijzingen naar ‘de Rosse’, zijn bijnaam omwille van zijn rode haarkleur.

De kamer is gelegen op de eerste verdieping en kijkt uit op de fontein op het door bomen omgeven marktplein van Balen. Ze is voorzien van een kingsize bed, smart tv, een bureau, zithoek en een douchekamer met lavabo en een apart toilet met een tweede wastafel.

Oppervlakte: 29 m²

Den Badmeester

Zoals de naam al laat vermoeden, is deze kamer dichtst gelegen bij het zwembad. Vanuit de kamer, gesitueerd in de aanbouw van de woning, heeft u via een groot schuifraam rechtstreeks toegang tot het zwembad en de tuin. Het imposante hemelbed springt dadelijk in het oog. In de afgesloten badkamer bevindt zich een douche, lavabo en toilet. Daarnaast is er ook een smart tv, bureau en zithoek. De moderne toets en het opengewerkt plafond geeft deze kamer een ruime en aparte uitstraling.

Oppervlakte: 29 m²

Den Hovenier

Deze kamer is het verst in de tuin gelegen en bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping. Als een echte hovenier kan u hier genieten van het unieke zicht op de statige tuin vanop uw eigen privé terras. U beschikt over een kingsize bed, bureau, zithoek, smart tv, badkamer met douche, toilet en lavabo.

Oppervlakte: 29 m²